El corraló dels llibres oblidats


El dissabte, dia 26 de maig, al passatge Capità Galí d’Igualada torna “El corraló dels llibres oblidats”.

Escodrinyeu, remeneu, rebusqueu per les lleixes de casa, per entre els mobles, aquells llibres oblidats que vulgueu transformar en lectures per descobrir i porta'ns-els!!!
Com l’any passat, des de les 10 del matí fins passades les 8 del vespre, tots aquells raconets del corraló del Passatge Capità Galí  es convertiran en un gran aparador de llibres vells i usats on s’hi podrà passejar, mirar, intercanviar, llegir, triar i remenar,  així com també podreu comprar-ne de nous a la botiga, fer petar la xerrada o  participar de les activitats programades: presentacions literàries, recitals de poesia, una exposició,  un vermut musical,  menús literaris, taller de paper, lectura de contes etc. totes coronades per un concert de veu i guitarra a la capelleta de la Mare de Déu de Montserrat,  que clourà la intensa jornada.

Podeu portar-nos els llibres a partir del dissabte, dia 12 de maig, a Llegim...? Llibreria -passatge Capità Galí, nº4- i us donarem un resguard pel tal de fer efectiu l’intercanvi el dia 26, si voleu.  Si ho preferiu, podeu venir el mateix dia 26 de maig amb el llibre o llibres i fer allà mateix l'intercanvi pels que més us estimeu. Participeu de la festa de la renaixença dels llibres oblidats!!!