BASES PER EL CONCURS DE "MICRORELATS" EXPRESS.


AQUI TENIU LES BASES PER EL CONCURS DE "MICRORELATS" EXPRESS.

I Concurs de microrelats express
El corraló dels llibres oblidats
26 de maig de 2012

Llegim...? Llibreria i Paranoia accions convoquen el primer concurs express de microrelats amb motiu de la celebració, el dissabte 26 de maig de 2012, de la jornada d’intercanvi de llibres El corraló dels llibres oblidats. 

Bases del concurs

PARTICIPANTS
Podran participar-hi totes les persones que ho desitgin.

EXTENSIÓ
Els relats, escrits en català, no podran superar les 100 paraules.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia abans de l’inici del concurs, que es durà a terme el dissabte 26 de maig, a les 11:30 h., a la capella de la Mare de Déu de Montserrat, al costat de Llegim…? Llibreria (Passatge Capità Galí, 4). 

FUNCIONAMENT
- L’organització convoca a tots els participants a les 11.30 a la capella de la Mare de Déu de Montserrat, situada al costat de Llegim…? Llibreria (Passatge Capità Galí, 4).
- Els participants podran escriure el seu microrelat en paper o en un ordinador portàtil o dispositiu mòbil. L’organització disposarà d’una impressora per imprimir els relats.
- No es podran utilitzar diccionaris ni altres materials de referència.
- A les 11:30h, l’organització anunciarà el tema del concurs. 
- Un cop anunciat el tema del concurs, els participants disposaran d’un màxim de 60 minuts per escriure els seus microrelats.
- Cada participant només podrà presentar una obra.

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS
El jurat, format per tres persones escollides per l’organització, vinculades a l’àmbit de la literatura, donaran a conèixer el seu veredicte a les 13.30h., a la capelleta de la Mare de Déu de Montserrat, on també, es llegiran els relats premiats.

PREMIS
1er premi un sopar al Vinnari 
2on premi un llibre de Llegim...? llibreria
3er premi una copa al Vinnart 

DIFUSIÓ
L’organització exposarà els microrelats presentats durant la jornada del Correló dels llibres oblidats el dissabte 26 de maig i també ho publicarà a les xarxes socials, per tal de donar-los a conèixer. L’organització es reserva el dret de publicar la resta d’obres presentades a les xarxes socials del Corraló dels llibres oblidats i de els entitats organitzadores.